European Disability Card.

Recent kwam in onze mailbox de vraag binnen of het museum partner was van het EDC project.

Met de EDC kunnen de houders makkelijk hun erkenning aantonen in, voorlopig, 7 Europese landen. Dit maakt het niet enkel makkelijk voor hen maar natuurlijk ook de organisaties waar ze een bezoek aan brengen en speciale voorwaarden genieten. Reden genoeg om dit project te ondersteunen leek ons, meer details kan men vinden op de EDC website.

 

Los van het EDC project dwong de vraag ons hoe dan ook na te denken over welke speciale voordelen we in onze tarieven konden aanbieden. Dit bracht ons tot het besluit een korting van 60% aan te bieden voor kaarthouders en gratis toegang voor een begeleidend persoon.  

Via  het partnership met het EDC project benadrukken we ook graag ons engagement om de bunker zo toegankelijk mogelijk te maken voor zoveel mogelijk mensen. Niet altijd evident uiteraard maar zoals reeds aangegeven op onze website horen we graag waar verbetering mogelijk is. 

 

We zijn dus blij dat de recente vraag ons op deze mogelijkheid wees en hielp alvast één mogelijke drempel te verlagen, bedankt Niels!